Support

Marketing spreekuur (online)

Vragen op het gebied van marketing zijn veel gesteld. Logisch, want klanten of groei zijn nodig om jouw bedrijfsdoelen te kunnen bereiken.

Daarom kun je bij ons elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur terecht met al jouw vragen op het gebied van marketing (inclusief online marketing en het gebruik van sociale media).

Het spreekuur wordt verzorgd door Chris den Daas in samenwerking met onze andere adviseurs. 

chrisdendaas

Marketing spreekuur

€65 Incl. BTW Dinsdag 10:00-16:00
  • Fysiek en Online

Advies gesprek (online)

Of je nu van start gaat of al een gevestigde ondernemer bent, soms heb je ondernemersvragen of zoek je naar oplossingen. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. In welke branche je ook actief bent: van Retail en horeca tot innovatieve technologie en zakelijke dienstverlening.

Ons team van adviseurs (allemaal ervaren ondernemers) wijst je op (vrijwel) elk gebied de weg. Van marketing tot logistiek, van personeelszaken tot financiën, van import/export tot  vergunningen tot het kiezen van een rechtsvorm of jouw algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 

Reserveer een adviesgesprek van 60 minuten en je gaat (bijna) altijd naar huis met praktisch toepasbare oplossingen en nuttige tips. Dat kan via skype of een persoonlijk gesprek. 

Advies gesprek

65 Incl. BTW Maandag t/m vrijdag 10:00- 16:00​
  • Fysiek en Online

Starters gesprek
(online)

Je hebt een droom of een idee. Je loopt al enige tijd met het plan om je eigen onderneming te beginnen. Dat is een grote stap, want daar komt veel bij kijken en dat gaat meestal niet zonder slag of stoot.

Wij helpen je graag met het realiseren van je droom door onze expertise met je te delen. Reserveer een Startersgesprek en voorkom onnodige risico’s. Deze gesprekken duren 60 minuten en worden gegeven op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00. 

Het starters gesprek wordt verzorgd door Paul Ganzenboom.

PAGIDPROF2

Starters gesprek

65 Incl. BTW Maandag t/m vrijdag 10:00-16:00​
  • Fysiek en Online

Ondernemings plan incl financieel plan

Je wilt een bedrijf starten. Wij kunnen je ondersteunen bij het opstellen van een ondernemingsplan. Dit is vooral een goede voorbereiding voor jezelf, daarnaast is het handig als je extra geld nodig hebt.

Ondernemers/ financieel plan

€1512,50 Incl. BTW
Maandag t/m vrijdag 10:00-16:00​
  • Start tarief

financieel plan

Misschien heb je al een ondernemingsplan en heb je nog hulp nodig om een financieel plan uit te werken? Bijvoorbeeld voor een kredietaanvraag. Voor deze kwesties kun je ook bij ons terecht. 

Ondersteuning financieel plan

907,5 Incl. BTW Maandag t/m vrijdag 10:00-16:00​
  • Start tarief

Belasting aangifte zzp

Ben je ZZP’er en heb je hulp nodig bij de aangifte inkomstenbelasting? 
Dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak direct een afspraak!

Belasting aangifte ZZP

181,50 Incl. BTW Maandag t/m vrijdag 10:00-16:00​
  • Start tarief

Promotie support

Wij beschikken over een mooi netwerk van ondernemers en partners, we kunnen jouw event via onze nieuwsbrief en andere media kanalen promoten.

Promotie support

90,75 Incl. BTW Maandag t/m vrijdag 10:00-16:00​
  • Per event