Nieuws
iogoRVO

RSS RVO

zzpforumlogo

RSS ZZP Forum

logodezaak

RSS De Zaak

 • Van agri-familiebedrijf naar global food techcompany: de grote uitdaging! 04/09/2017
  De vierde industriële revolutie raast door. En de Nederlandse economie profiteert er volop van mee. De crisis jaren lijken achter de rug en wij gaan er allemaal van mee profiteren. Het is nu wel zaak om bij te blijven. Te investeren en op de toekomst te anticiperen. In alle sectoren en zeker voor de agrarische […]
 • Wisselende inkomens 04/09/2017
  Ondernemers hebben vaak een volslagen onvoorspelbaar inkomen. Dat betekent dat een jaar waarin haast geen belasting verschuldigd is, gevolgd kan worden door een jaar waarin jij, als ondernemer, de hele Rijksbegroting in je eentje opvult.
 • Wat kun je als ondernemer nu doen aan de Global Goals? 29/08/2017
  ‘Zomaar aan de slag gaan’ is er niet bij. Tijd om de Global Goals (of: Sustainable Development Goals) bewust in je bedrijfsvoering toe te passen. Over twee jaar kom je er echt niet meer mee weg om met je bedrijf geen steentje aan de goals bij te dragen.
 • Revolutie voor uitzendbranche mkb’ers 21/08/2017
  Vraag naar flexibel personeel is veelal acuut. Projecten blijven uit of komen plotseling binnen. Daarentegen starten uitzendbureaus pas met werven van kandidaten na ontvangst van de opdrachtbevestiging.
 • Zo ga je sneller dan de politiek met de Global Goals 11/08/2017
  Dat je op bedrijfsniveau sneller kunt gaan dan de politiek, liet ING afgelopen maand als geen ander zien. In plaats van wachten op veranderende wetgeving uit Den Haag, kondigden zij zelf aan dat elke mannelijke werknemer voortaan een maand lang betaald vaderschapsverlof kan krijgen. Een heerlijk voorbeeld van hoe snel je als bedrijf voor grote […]