Nieuws
iogoRVO

RSS RVO

zzpforumlogo

RSS ZZP Forum

 • Hoe hou je je klanten vast? 9 tips! - update 24/05/2020
  Nieuwe klanten zoeken is heel belangrijk! Maar vergeet zeker je bestaande klanten niet. Zorg dat je je klanten vasthoudt. Hoe je dat doet? Lees hier 9 tips.
 • Tips over kennis opdoen en hulp vragen in crisistijd 17/05/2020
  In tijden van crisis bestaat er geen draaiboek en moet je soms vertrouwen op je onderbuikgevoel. In dit blog geef ik je een aantal tips en tricks die je hopelijk vooruithelpen.
 • Extra maatregelen voor zzp'ers tijdens coronacrisis - update 13/05/2020
  Door het coronavirus lopen veel ondernemers inkomsten mis. De overheid heeft daarom een aantal maatregelen getroffen om zzp’ers financieel te ondersteunen.
 • Een bedrijf starten in crisistijd 03/05/2020
  Je vraagt je af of het wel slim is om in deze tijd een eigen bedrijf te starten. Heb je de ballen om het nu te doen? Of wacht je liever nog even tot na de crisis? Wij geven jou wat tips!
 • Fiets van de zaak, de nieuwe regels 19/04/2020
  Per 1-1-2020 is de fiscale regeling voor de fiets van de zaak veranderd en gelden er nieuwe regels, in dit blog leggen we uit wat deze nieuwe regeling voor jou kan betekenen.
logodezaak

RSS De Zaak

 • Van agri-familiebedrijf naar global food techcompany: de grote uitdaging! 04/09/2017
  De vierde industriële revolutie raast door. En de Nederlandse economie profiteert er volop van mee. De crisis jaren lijken achter de rug en wij gaan er allemaal van mee profiteren. Het is nu wel zaak om bij te blijven. Te investeren en op de toekomst te anticiperen. In alle sectoren en zeker voor de agrarische […]
 • Wisselende inkomens 04/09/2017
  Ondernemers hebben vaak een volslagen onvoorspelbaar inkomen. Dat betekent dat een jaar waarin haast geen belasting verschuldigd is, gevolgd kan worden door een jaar waarin jij, als ondernemer, de hele Rijksbegroting in je eentje opvult.
 • Wat kun je als ondernemer nu doen aan de Global Goals? 29/08/2017
  ‘Zomaar aan de slag gaan’ is er niet bij. Tijd om de Global Goals (of: Sustainable Development Goals) bewust in je bedrijfsvoering toe te passen. Over twee jaar kom je er echt niet meer mee weg om met je bedrijf geen steentje aan de goals bij te dragen.
 • Revolutie voor uitzendbranche mkb’ers 21/08/2017
  Vraag naar flexibel personeel is veelal acuut. Projecten blijven uit of komen plotseling binnen. Daarentegen starten uitzendbureaus pas met werven van kandidaten na ontvangst van de opdrachtbevestiging.
 • Zo ga je sneller dan de politiek met de Global Goals 11/08/2017
  Dat je op bedrijfsniveau sneller kunt gaan dan de politiek, liet ING afgelopen maand als geen ander zien. In plaats van wachten op veranderende wetgeving uit Den Haag, kondigden zij zelf aan dat elke mannelijke werknemer voortaan een maand lang betaald vaderschapsverlof kan krijgen. Een heerlijk voorbeeld van hoe snel je als bedrijf voor grote […]