Nieuws
iogoRVO

RSS RVO

 • Virtuele Innovatiemissie waterstof - Californië
  Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om potentiele samenwerkingskansen in Californië  en Vancouver te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaats vindt tussen 9 en 12 november.
 • 14 noodhulporganisaties werken aan toegang tot duurzame energie
  Op 17 september 2020 is de versnelde toegang tot duurzame en moderne energie voor mensen in noodsituaties van start gegaan.
 • Corona in Duitsland: belangrijkste (reis)regels op een rij
  Duitsland heeft vanaf 16 september nieuwe maatregelen ingesteld voor bepaalde reizigers uit Nederland. Daarnaast kunnen er per deelstaat nog extra eisen gesteld worden.
 • Webinar offshore wind in het Verenigd Koninkrijk
  Bent u actief in de windenergiesector? En wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen op de Engelse wind op zee markt? Neem dan op 7 oktober deel aan het online offshore wind webinar en de virtuele matchmaking.Ontwikkelingen in het Verenigd KoninkrijkHet Verenigd Koninkrijk is wereldleider op het gebied van offshore windenergie en heeft meer […]
 • Talkshow Beyond Borders
  Hoe inspirerend zijn vrouwen die met succes zakendoen in het buitenland? Dat maakt u mee tijdens de online talkshow 'Beyond Borders'.RVO organiseert deze interactieve talkshow in samenwerking met de netwerkplatforms het Venture Café Rotterdam, The Next Women en Cambridge Innovation Center (CIC). De talkshow vindt plaats tijdens het innovatieve Upstream Festival.
zzpforumlogo

RSS ZZP Forum

 • Prinsjesdag, wat verandert er voor jou? 17/09/2020
  Het was Prinsjesdag! Het nieuwe belastingplan voor 2021 is gepresenteerd. Daar staan best wat veranderingen in. Maar wat zijn deze veranderingen voor jou als ondernemer? Check het overzicht hier.
 • Bedrijf starten vanuit WW 10/09/2020
  Een bedrijf starten vanuit een WW-uitkering is zeker mogelijk, maar waar moet je beginnen? Check daarom dit handige stappenplan ‘Bedrijf starten vanuit WW’.
 • Blijf gezond, fit en stressvrij tijdens je werk 30/08/2020
  In dit blog gaan we in op gezondheid. We geven je een aantal tips over hoe je gezond blijft, als de focus op je onderneming ligt. Een gezonde, fitte en stressvrije onderneming is wat je wilt, toch?
 • Een zakelijke rekening, altijd doen! 10/08/2020
  Help, je ziet door de bomen het bos niet meer. Je privé- en zakelijke aankopen lopen door elkaar. Kan dit niet makkelijker, vraag je jezelf af. Nou, dat kan het zeker. In dit blog vertel ik je alles over de voordelen van een zakelijke rekening en waarom deze eigenlijk onmisbaar is.
 • Waar blijft mijn vakantiegeld? 29/07/2020
  Het is ondanks alles toch vakantietijd. Je vrienden die in loondienst werken hebben hun vakantiegeld al lang ontvangen. En jij? Jij niet, want jij bent zzp’er.
logodezaak

RSS De Zaak

 • Sneller facturen betaald krijgen 17/09/2020
  Je hebt hard voor je klant gewerkt, maar de factuur is nog steeds niet betaald. Wat de reden ook is, blijf positief en gebruik deze tips om je facturen sneller betaald te krijgen. Open communicatie en een professionele aanpak zijn daarbij de sleutel tot succes.
 • “Je móet met elkaar op één lijn zitten” 17/09/2020
  Toen ‘corona’ kwam, staken vier plaatselijke ondernemers met foodspeciaalzaken de koppen bij elkaar. Als Harderwijkse Smaakmakers stelden ze meerdere keren een smulbox-aanbieding samen: online te bestellen en veilig af te halen. Over het succes van hun samenwerking, het gunnen, aanpakken en bijsturen na elke actie.
 • Ondernemen anno 1993 - De Zaak september editie 17/09/2020
  We zijn er als ondernemers groot mee geworden: het tijdschrift De Zaak. 28 jaar geleden begon De Zaak met het maken van magazines voor ondernemers die willen groeien en elkaar helpen te groeien. Wat stond er precies 27 jaar geleden in De Zaak en hoe verschilt dat ten opzichte van nu? We blikken terug op […]
 • Hoeveel bijtelling moet ik betalen? 11/09/2020
  Iedereen kent de term: bijtelling. Het is goed je even te verdiepen in de regelgeving, dan weet je waar je aan toe bent. Wat tel je eigenlijk waarbij? Hoeveel moet je bijtellen, bijvoorbeeld als je een voertuig uitsluitend zakelijk gebruikt, en wat betekent dat voor je portemonnee?
 • RSIN vervangt fiscaal nummer 10/09/2020
  Het RSIN is het nummer dat hoort bij een rechtspersoon of samenwerkingsverband, zoals een bv of vof. Het is de vervanger van het vroegere fiscaal nummer. Lees meer over het RSIN.