Handboek Ondernemen

https://haagsondernemershuis.nl/wp-content/uploads/2018/08/Ondhandboek800x300-800x300.jpg

Jij verdient het! Dat is niet voor niets onze slogan.
Misschien realiseer jij je het niet, maar jij zorgt met jouw onderneming niet alleen voor eigen inkomen. Jouw succes en jouw aanwezigheid in de stad draagt ook bij aan een leefbare (Schone, hele veilige) omgeving en aan de gezonde (lokale) economie. Daar heeft de wijk veel baat bij.

Helaas is het nog steeds zo dat een derde van alle ondernemingen in Den Haag binnen drie jaar weer verdwijnen en meer dan de helft is binnen vijf jaar weer gestopt. Dat is zonde van de energie en de investeringen, nog los van de persoonlijke gevolgen. Een gebrek aan voorbereiding is daarvan de belangrijkste oorzaak.

Het Haags Ondernemershuis, de Gemeente Den Haag en al onze partners willen er dan ook alles aan doen om jou succesvol te laten zijn. Dat verdien je echt.

Ik hoop dat dit handboek jou daarbij kan helpen. Je vindt hierin veel nuttige en praktische informatie en contactgegevens over zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt: van graffitiverwijdering tot vergunningen, van ondernemersplan tot algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden, van gevelreclame tot parkeervergunning. Doe er je voordeel mee.

Haal je Ondernemers Handboek op in het Haags Ondernemershuis, je bent van harte welkom! Je kunt het handboek ook downloaden via onderstaande button.

Met ondernemende groeten,

Paul Ganzeboom,
Voorzitter Haags Ondernemershuis

https://haagsondernemershuis.nl/wp-content/uploads/2018/08/downl300x75x150dpi-300x75.jpg