Advies

Of je nu van start gaat of al een gevestigde ondernemer bent soms heb je ondernemersvragen of zoek je naar oplossingen. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. In welke branche je ook actief bent: van retail en horeca tot innovatieve technologie en zakelijke dienstverlening.

Ons team van adviseurs (allemaal ervaren ondernemers) wijst je op (vrijwel) elk gebied de weg. Van marketing tot logistiek, van personeelszaken tot logistiek, van import/export tot financiën en belastingen en natuurlijk van vergunningen tot het kiezen van een rechtsvorm of jouw algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek zoom je samen met de adviseur in op de vragen of onderwerpen die voor jouw onderneming van belang zijn. Je gaat naar huis met praktisch toepasbare oplossingen.

Een adviesgesprek kan face-to-face of via Skype. Het duurt een uur en kost €50,=

 

Klankbordsessie

Soms heb ook jij er waarschijnlijk behoefte aan om jou ideeën of projecten op haalbaarheid of op inhoud te onderwerpen aan een frisse, creatieve en deskundige blik. Daar helpen wij je graag bij.

Een klankbordsessie is een efficiënte manier om deskundigen te laten ‘schieten’ op jouw plannen of concepten of met hen te brainstormen over slimme, kansrijke oplossingen.

Afhankelijk van jouw project kiezen we welke adviseurs het nuttigst zijn. Desgewenst kan een klankbordsessie plaatsvinden op een door jou te bepalen inspirerende locatie.

Het basistarief voor een dagdeel sessie van 3 ½ uur met twee adviseurs in het HOH bedraagt € 295,= Voor een dag (7 uur) is dat 495,=

Afhankelijk van bijkomende kosten voor zaken als catering en eventuele hulpmiddelen (AV, whiteboards, e.d.) en reiskosten (buiten Den Haag) maken we voor jou een gepaste offerte.